Helt makalöst

Ah vilka dagar det har varit, herre min je!
Festen i lördags va hur rolig som helst, det kom mycke folk å förvånad va jag! Är inte så van:) Hela helgen va faktiskt perfekt utom söndagen då jag gick till jobbet lite bakis...men bara lite. Jobbat tre nätter nu å är så extremt less på jobbet just nu å vill jag bara ha semester.
Bilder från festen får tala lite för sig själv:) You know!
          
Moi!                       Annika,stina, magnus,madde, boel, sara-li, therese, jessica, jenny å friday..
Några av dom som va där och jag/vi tog 54 bilder men orkar inte lägga in fler!

Ah är ledig två nätter nu och vilken dag/kväll det varit! vart iof väckt av några byggarbetare som sa att dom skulle använda balkongen för att skrapa gammal färg från väggen utomhus så dagen kanske inte började så bra, hursom. Friday å jag va på schtan shoppade lite å åkte runt i våran räser bil.


 
Efter fika, skokanonen, massa avreagerande på livet å jobbet, öb, mariedal for vi å plockade upp peter. Efter avlämning av friday for peter å jag å shoppade det jag glömt å sen plockade vi upp stina.
Eftermiddagen va fantastisk. Vid det här laget vet ni att jag håller på med en låt och idag fick jag äntligen höra fiol till den. Vart så otroligt makalöst paff att jag inte kunde sjunga. Försökte skämta bort känslan (som vanligt) men inte äns det klarade jag av, en lite tår trängde fram. Så vackert! Vet ni hur stort det är för mig?!?! tror faktiskt inte ni anar.. ah!
Vi tre glada spelande åt tacos och lärde känna varandra lite, ville helt seriöst inte att kvällen skulle ta slut! För när jag (tröga fan) äntligen kom igång med röst och gitarr gick det som på räls vilken kombination! ahh..!!!!!!
Men det kommer en ny dag och imorn kommer den med att två snubbar ska till min balkong kl 08.00 å fortsätta repa väggen. Sova dags el försöka duger iaf:)

"Man får aldrig leta efter lyckan, man möter den helt apropå"

bildvis:)

UIK! kan det bli mer sweet?!?!


Och nu en annan kväll, madde å boel sover gött nu, äntligen ledig å är speedad inför morgondagen:O)











"Man kan väl vara glad, även om man inte dansar"

See ya! pöss

super woman igen..

Jaha nu har jag lyckats skrapa upp vä knä och böja ut höften på nå makabert vis... Kan iaf gå.. Fasiken beach är en farlig sport och framför altt när man har minimalt med sand på planen, är det någon som har ca 2 ton sand övers?!
Ätit mammas biff med pära å sås för tredje dagen i rad, skönt att slippa laga mat. Tror mamma inte är medveten hur mycke hon skickade..eller sku jag ha delat med mig?.nähh..
Har fått sms från neurologen idag så det blir nog spelning trots allt, jäjj!
Fick äran å följa Linda med co å se UIK möta AIK i tisdag, fan va skojj! Strålande sol och fick sitta med självaste fanklubben. Kanske måste skriva fänklubben så det inte blir nå missförstånd. Dom trummade iaf på trummor dansade å sjöng, sweet! Å uik vann!
Nu har jag bara en natt kvar och sen kommer Boel å Madde.. jäklar vad vi har införskaffat från bolaget. Så det blir midsommar firande för heeeela slanten, dom få slantar som finns kvar:Op
Ska gå ut å berätta för friday att marie fått bäbis nu, ja ni såg rätt. MARIE HAR BLIVIT MAMMA!! GRATTIS DARLING!!
Allt hade gått bra, så skönt!
Bildfritt idag:O)

"Spädbarn är alltid besvärligare än man trodde - och ljuvligare"

Beach helg, pizza och x-box

Lyckades kliva upp kl 05.50 i fredagsmorse, är det männskligt?! Galningarna kom å hämtade mig sen bar det iväg till skeå. Herregud..första två timmarna i bilen diskuterades enbart fotboll, inte bara sverige utan varenda lag! Kan man va så intresserad? Satt lugnt å stilla å försökte va trevlig men efter en stund orkade jag inte äns lyssna och tror faktiskt inte att dom överhuvud taget märkte det..z.zzzz.zzz Äntligen började vi närma oss å då vart den obligatoriska pausen på statoil för lite frukost, kokt med bröd!

Väl framme i byske camping sken fortfarande solen men feun se kallt det blåste. En låååång uppvärmning senare kände jag mig fit for fight! Så otroligt vackert där!

Tragiskt nog hamnade vi näst sist i fyrmannamixt på lördagen men glad var jag ändå! Dock inte pöjka..det är på skojj!!

Efter en lång skön dush och hyrning av en extremt liten stuga tog vi pick å pack till det gemensamma köket där vi grillade och planterade oss framför den väldigt nyinstallerade tv:en. Vad gör inte gubbar för fotbollen?! Det vart en stor besvikelsen för alla där när sverige förlorade...

Känn ingen sorg för mig..göteborg..!?
Det va iaf hemskt kul att höra kommentarerna å diskusionerna om hur fel alla på plan gjorde och hur kass dommaren och tränaren va...suck.. Men erkänner att jag nog skrektill några gånger och hoppadeupp och studsade när sverige gjorde mål..:)
söndagen vaknade jag 07.50 av att en sku ut å promenera..hur hurtig kan man bli?!?. På tal om irritation så va det största momentet  under helgen att de tre musketörerna (galningarna) hela tiden kommenterade mitt snusande, hela jävla tiden!! När jag dessutom rökte en cigg på lördagkvällen gick de nästan upp i falsett! Mitt otroligt långa morgontålamod brast när en av dom frågade om jag visste hur farligt det är med tobak..nähe..DET har jag aldrig hört!?!?!?!?!?!?

Efter frukost med en stor kopp kaffe och en underbar otroligt fantastisk snus vände humöret mitt igen men tyvärr regnade det. Hur kul är det att spela beach i regn. Vi skulle varken dömma eller spela så vi satte oss i bilen och gick igenom taktiken..jäh right! När vi viste att det va dax tog jag på mig skorna och gick med tunga steg till planerna. Som ett underbart mirakel slutade det regna och solen tittade fram lagomt till våran första match, hallelulja moment!! Vart helt lyrisk! Tror nog att vädret hjälpte för efter x-antal matcher (roliga sådana) slutade vi (två manna dam hela söndagen) trea!! Good shit! Det bästa tror jag va när vi spöade skiten ur två brudar i sista matchen, kan tänka mig att jag växte iaf ca 5 centimeter när jag gick därifrån!
  

Ungefär vid halvsju tiden på söndagkväll kom jag hem till umeå där jag kände extrem panik eftersom jag lovat att jobba samma natt.. Men det gick bara finnt! Hade en bra inskolning som höll mig vaken all night long!
Va självklart så trött i morse att jag seriöst inte trodde att jag sku hinna till sängen. Men det märkligaste va när pappa ringde å väckte mig kl 12 och jag kände mig pigg. Det underbara vädret hjälpte nog! Efter telefon kontakt med Linda bar det av till schtan där det vart rull pizza (hawaii med go såser och sallad mm) i solens sken! Helt geschwint!
 
Efter glass paus med kaffe gick vi till fruktståndet mitt i stan och jag införskaffade otrooooligt goda biggaråer (ingenaning hur det stavas, stora körsbär) och en "burk" färska jordgubbar..mm.
Efter en mycket bra träning med min fantastiska Karin åt jag lite mat och sen drog jag till Peter där jordgubbarna slukades med grädde och socker! Det är väl hälsosamt? Har oxå efter kvällen hos peter fått stor lust att köpa ett
x-box, Peter visade mig en del roliga spel mm, tror dock inte det händer i närmaste framtiden!
 Puh..he vart ett nalta långt inlägg, men vad gör man när man måste skriva av sig? Ni som kommit såhär långt: -Bra jobbat!!
Ska lulla till sängen snart, å det är nya rena lakan där, OH HAPPY GAY!!!:Op

"500 000 svenskar lider av dylexi"   Haha..den va inte så bra men fick då mig att anstränga skrattmusklerna:O)



bränd å stel

Sitter hemma nu efter en helg i byske, i mitt psykotiska tillstånd att försöka få färg har jag bränt pannan näsan å axlarna, ont!! Är så fruktansvärt otroligt jävla trött och hur dum får man bli när man tackar ja till att jobba x-tra inatt?!?!?!? (tog beslutet i torsdags när chefen ringde...dumt sådant..)
ont i kroppen har jag oxå.... Tycker väldigt synd om mig just nu...man har inte ätit heller så efter lite mat strax så blir livet lättare:O)
Kommer en längre beskrivning på helgen alla irritationsmoment och glädje stunder! ..pöss..

Tatuering

Fick för några veckors sen en sån fejk tatuering av maria och agge när dom va här på besök. Idag gjorde jag slag av saken och pressade fast den på benet. Tata!

Ångrar förtvivlat att jag inte lyssnade på goda vänners råd om att sätta den på ryggen. Har spenterat dom senaste tio minuterna med att gnugga bort fanskapet men handuk, tvål och vatten och ändå syns den....ska gnugga lite till så kanske jag slipper visa grodan och hajarna imorn på stranden...herregud!
Däremot vart jag toksugen på att skaffa en riktig tatuering...men vad?!

He vart kyckling med rödvin, grädde å vitlök idag. En glömd gammal goding. Rekomenderas varmt! Ett tag senare såg det ut såhär:O)


Ska gå igenom väska igen, har förberett helgen som komma skall med alvedon, lindor, tjocksockar och lite annat behövligt. Är lite spänd inför helgen och smhi uppdaterar vädret hela tiden så vet inte om det kommer att regna eller va sol....hoppas på sol!! Ska se lokalanyheterna nu innan jag hoppar isäng.

"Den verkliga hemligheten bakom framgång är riktig entusiasm"

mat å musik

Feun se tråkigt vädret fortsätter att vara. Va ute å gick med Karin å Axel idag och ungefär var 5 minut var det av med jackan och viseversa. Puh...
Har haft otroligt sköna hemma dagar i veckan eller iaf hemma i umeå. Int göra nå! Tror jag försöker peppa inför helgen då det gäller beach i byske för hela slanten. Vädret som det ser ut att bli änsålänge är 10-15 grader och liiiite sol....tjocksockar på!! Tråkigt!!
Har haft Peter å Linda över på middag idag, provade den där matlagningsgrejen där smaken sitter i locket, någon som vet vad jag menar? Det va sisådär, såsen vart då sjukt god. Köttet går att diskuteras, segt na så jävulskt! Aldrig mera grytbitar! Däremot gjorde jag färsk pära i ugnen, delicioso!!
När det vart en rök på balkongen upptäckte peter sommarens första regnbåge. Då började vi diskutera varför regnbågen har blivit en HBTsymbol. Är det någon som vet det?!


Vi drog vidare till peter sen där det vart inspelning och socialisering, trevlig sådan. Va nå jävulskt nervös, jag menar en till som ska höra låten. Tror och hoppas dock att Linda va ärlig med sitt utlåtande!:Op Andra versionen vart ungefär som den första lite mindre fel kanske..
Har ju lyckats pratat (facebook) med neurologen om att kanske eventuellt spela fiol till min låt..gaaaah!! OCH hon svarade på mailet och trodde att hon kunde ...riskt för flod våg vid inspelning!! Det otroligt sköna är att jag inte är nervös för att hon ska spela utan för att jag äntligen ska få en fiol i låten, hur kommer det att låta?! Daaaaame!! En bra studio och bra artister så blir det säkert bra, på någevis!


Har precis avslutat ett mycket givande samtal med den söta lilla negerflickan a.k.a anna...fan saknar dig bäb! Hoppas du kommer snart.. :O)
Näh gott folk och kära vänner med flera nu ska jag hoppa isäng.. seee ya!

"Ovisshet är den mest plågsamma av alla känningar"


Konstig ovanlig fotbolls glädje

Har precis kommit hem å måste bara säga:
QUE VIVA SUECIA; CARAJO!!!

underbara toner!

Fasiken va bra konserten med Celine va, fan den kvinnan har lungkapacitet!! Vi satt i mellan åt å gapa och kan erkänna att en eller två trårar skvätte från min sida.. Det va så mäcktigt när ett fullspäckat gloden jublade! Känslan och atmosfären! Ett upplevelse för livet..lätt!
Hade bara med mig min lilla kamera så bilderna när de släkte ljusen runt själva scenen vart dåliga så sätter in en bild medans folket började strömma in. Det jag filmade vart mycke bättre men har inte lyckats få in det hit.


Hela helgen i stockholm vart hur bra som helst. Fick till och med grilla med sällskap av Natalie och hennes mycket trevliga kompisar. Hotellet va bra, insåg inte förns jag kommit till stockholm att kista inte va närmast stan, ..men det gick! Så går det när en norrlänning ska till storschtan! :Op Vädret va oxå toppen så på lördagen innan konserten (hur fan stavas det igentligen!?) tog vi en storstark på en uteservering med stråååålande sol! Så fick nog lite av varje, nöjd nöjd! (dock inge "kaffe"...:O/) Men men ..!

Sen stunden jag kom tebax till umeå har jag frysigt, vädret är piss! det regnar konstant och temperaturen är kring tio grader...brr.. funderade faktiskt på att dra fram långkallingarna idag. Men icket! Jobbet har varit skapligt, har haft inskolningar som ska göra allt så man sitter som en liten komandora å säger hur de ska göra...näh inte riktigt, har lite problem att va bossig! Måste lära mig att stampa ner foten på marken och ta på mig brallorna å visa vem som bestämmer...i alla sammanhang!:Op...försöker duger iaf!
Lång ledig nu och ska strax fara till Peter å hejja på Sverige mot grekland. Tror ärligt att vi inte har en chans!
Har fortfarande inte packat upp väskan, men mina stackars blommor har iaf fått sig en skvätt vatten. Tänkte att det är lika bra att köra på naturens resurser!


By the way på tal om nå heeelt annat så fick jag veta inatt att den extremt okända neurologen ska flytta till malmö om tre veckor, det va den inexisterande illusionen!  Men det finns många olika fiskar i sjön, å jag väntar tålmodigt med metpinnen!...haha..

"Livet består av illusioner. Bland dessa blir en del bestående. Det är de andra som utgör verkligheten"..he tro jag nog på.



människor!

Satt idag å väntade på agge på vasaplan å filosoferade å tittade. Tänk vad mycke människor som dyker upp på sommaren. Eller är det bara jag som börjar titta mer då? Skit samma alla blev så mycke finare då! Kanske är det all hud som börjar visas:Op ..jaja..
image32
Nåhejj, vi va ute ikväll för att äta å ta en öl på en ute servering och efter att ha försökt på bishop, tc och droskan fick vi tillslut plats på sjö bris. Alla människor vill ut i solen å njuta. Det är faktiskt inte så konstigt eftersom vi har så kort sommar henna upp i norr. Efter sjöbris for vi på bishop å tog en till öl. Där kryllade av utbytesstudenter (tror vi) som gjorde stackars servitrisen alldeles frustrerad(såg ut så iaf). Träffade en gammal barndoms kompis oxå, det va enormt trevligt men ändå lite "påtvingat": Hej, läget. Vad har du gjort sen sist? osv
Hon va förlovad å lycklig. Jovisst är jag lycklig alltid men vill oxå va förlovad å börja fundera på barn. Kanske ska börja med å leta efter en kvinna som orkar stå ut med mig en dag. En dag i sender brukar dom säga. Tänk den dagen jag får fria!!!!!!! Weee..eller kanske ska weee:a åt den dagen jag får ett ja. Känns långt borta, en kvinna att få älska, det vill jag ha, punkt. Iof är det en fördel om hon älskar mig oxå....:O)
Sitter hemma å har försökt packa lite inför stockholm nu i helgen. Fastnade dock vid datorn och gitarren. OCH till min besvikelse hade en sträng (på favorit gitaren) gått sönder. När man är så sugen!?!?! Tror dock att det finns hopp för strängen! Ett försök sen blir det söva!

"Alla människor borde behandlas som luft - något absolut livsnödvändigt"

Ackrobat!

Jävlar anamma! Sitter på jobbet å har precis ätit min couscous med korv, kändes som om glucos halten i blodet va närmare noll strecket.
Ställde klockan på fyra idag hade bestämt att vädret och humöret sku få avgöra vilken min kvällsaktivitet skulle bli. Det stog mellan att gå på afterwork (i mitt fall prework) på tc med en hel hög från jobbet eller att spela beach...jo he vart nalta beach vettu! Gud så kul det är!
Tror dock alltid att jag är världen mest tränade ackrobat när jag spelar, försökte mig på nått som kanske liknade, från någon vinkel, en bakåt volt med lite skruv när jag skulle ta en boll. Nannting så ont det gjorde i höften...rullatorn hade varit fin då. Det va tack o lov sista bollen så promenerade ner till akuten och nu efter dusch och mat känns det helt okay.
Har för övrigt förtvivlat försökt få tag på mormor. Pappa hade fått tag på hennes syster och tydligen ligger hon inne i Pajala igen.  Vill så gärna hinna upp en gång till och eventuellt skulle hon få åka hem nästa vecka. Men det känns lite motitgt att åka buss själv upp nästa vecka, blir det förändringa plötsligt så står jag där utan bil/körkort och kan säga att bussarna åker inte lika ofta där som här. Diskuterar med pappa om inte han skulle kunna köra upp "en sväng". Inga frivilla chaufförer här?
Min andra mormor (den dementa) är vad jag hört ännumer förvirrad nu, tror det är hela situationen i sig. Ahh.. livets gång..

"livet är det som händer medans du gör upp andra planer"

En underbar lördag!

Vaknade i min bunker i lördags så trött så trött, tvingade mig upp å vart redan då lycklig när solen bländade mig så det nästan gjorde ont. Madde dök upp vid ett tiden sen bar det iväg till Peter där vi blev bjuden på en kall och god martini.

Några sånger senare fortsatte jag å madde till min gräsmatta sär vi spendera några timmar med öle och en obligatorisk vatten kvätt varje halv timme, kan ju sluta rejält illa om man bara förstär alkhohol halltida drycker under en hel dag! Så jäkla nice! "Eva le!" gör så gott jag kan:)

Några sköna timmar senare joinade peter och annika oss. Fan vilken otroligt trevlig kvinna, med tanke på det hon har gott igenom och klarat av så är jag extremt imponerad och rolig va hon oxå! He vart iaf grillad karre´med massa götta till tillbehör! Trots solen nergång bakom grannen hus var det fortfarande bara fin finnt!

Efter x-antal bacardi razz drinkar och några riktigt kalla styrde vi oss mot stan där vi mötte upp fröken linda. Vi tänkte först bara sitta på bishops uteservering en stund å sen dra vidare till rex men fasiken det va så nice att det blev bishops ute och inne till stängningsdax, all night long as they say i storschtan!  ja..eller så.. Ttråkigt när man måste använda blixt, det va ljust ute, vet ni?! Det blir aldrig mörkt här uppe nu:O)

Det vart med andra ord en perfekt dag, ah! Och så här nöjd va jag! Gött med öle och geschwingt sällskap!

"Mañana är oftast den jobbigaste veckodagen"  :O)

RSS 2.0