...

känslor minnen å äter känslor och lite mer minnen osv osv

förbannade feber

Jahapp då sitter jag hos brorsan i fällfors, kom hit vid två tiden idag. Sjukanmälde mig inatt eftersom jag jobbat hela helgen med feber och nu är jag nalta sliten. Sista tempen idag va 38.3, det finns hopp:) Känner mig dock inte direkt sjuk, bara lite!
Helt underbart med ledig vecka nu. Imorn flyger jag till malmö kl 12.45, döds ångesten inför resan har redan börjat...är det bara jag som inbillar mig eller blir rädslan värre ju mer jag flyger!?!? Tycker den borde minska och med tanke på hur sjukt mycket jag flygit under mitt liv så borde ett plan kännas som hemma..knasigt!
Inge stora nyheter annars. Känns som att liver rullar på som vanligt, jobba sova äta. Guuud så himla kul!...?..
Längtar efter stina ska bli fin finnt att träffa henne, blir kanske satt i karantän eftersom jag kan va smittsam hon har erbjudit mig en madrass plats på golvet och mat..:Op Götta!
Det slog mig makalöst i helgen hur bra arbetskamrater man har! Tjänster å gentjänster. Bara ett exempel (av många) va att jag inte orkade  stå å assistera vid en sutturering inatt så ludde hoppade in å hjälpte till, står man stilla en längre period när man har minimalt med blodsocker kommer yrseln som en ovälkommen räkning på posten!
Å sara erbjöds sig å ta en buffnatt inatt så jag sku få semester ist för att få en förbannad karensnatt där man förlorar ca 1300 kr bara för att man är sjuk, idiot landsting. Man är värd ca -156932584 kr. OCH varför jobbar man kvar?!! Jo arbetskamrater och själva jobbet isäg. Den som börjar jobba inom vården för pengarnas skull kan känna sig enormt lurad!!
Ska ta å hoppa isäng snart dyng trött!
Tata!

"En höna är den enda som kan ligga på ett jobb och ändå ge resultat"

vilket väder!

Skit väder alltså! Kan utan att ljuga eller överdriva berätta att jag inte har sett sol på en och en halv vecka. Det är så tråkigt, inget regn ingen snö ingen sol bara ett stort grått moln.
Va och mysde med peter igår en lagom höst kväll, mat och film. Hyrde ARN "Tempelriddaren" den va riktigt bra, jag brukar inte gilla svenska filmer men gottdiggedi dame I like! Är se pass att jag funderar på att se nr 2 på bio, när ska det hinnas eftersom jag jobbar hela helgen och vet inte hur längetill den går. Hmm, uppdrag film! Kanske kan övertala stina att göra mig sällskap till veckan..annars får jag säkert vänta till den kommer ut på DVD..NOOO!! :O) hehe..he ordnar sig!
För övrigt sov jag ca 12 timmar isträck idag/natt utan att vakna en ända gång! känner mig nästan utvilad och halsen gör bara lite ont! Wee!
Va på stan med friday å agge igår å gjorde värsta kapet, eller egentligen va det frida som gjorde det. 4 plagg för tvåhundra riksdaler och jag hittade ett så fick den för 50 kr..ibland händer det! Två par långkallingar införskaffade oxå så nu är vintern räddad. Lillrompa får det varmt iår igen!:)
Måste skärpa till mig nu, ska hinna göra nått innan arbeitet!

 :O)

"Det är inte regn. Det är flytande solsken" ..yeah right!..

UIK!

Efter godmiddag hos ia och matte så fick vi se UIK segra över Malmö, oh yeah!:) Härlig eftermiddag! 3-2 så sjukt spännande! Jag som har ont i halsen sku absolut inte skrika å hejja men kan man låta bli?!?..nejdå...är man dum så är man... Matte skrek iof lika mycket å han är oxå lite snuvig..så det så..:)


Är då äntligen ledig två nätter, inte för att det spelar så stor roll, kunde lika gärna jobbat lite extra eftersom denna månadens lön blir sååå kass, jobbade enbart 5 nätter förra månaden, semester:) Men he ger de värt!
Gjorde värsta kapet häromdan, åkte med matte och ia till teamsportia på ersboda och hittade då ett "didriksons" vatten ställ, grå jacka å svarta byxor för enbart 389 riksdaler! Se sweet! Och snyggt:)  Sen for vi på rusta där jag hittade mycket praktiska arbetsbyxor (snickarbyxor) för 199 kr, good thäng!

Annars har jag varit och klippt mig idag, köpte vax oxå så 550 kr för kalaset, ska det va så fruktansvärt dyrt att få slippa lite hår på hövve?!?!? Pappa erbjöds sig att klippa gratis men avböjde snällt, iaf den här gången. Vart dock inte riktigt nöjd, behöver någon som kan fixa det sista, frivilliga?!

Ska nog ta å hoppa in i varm duschen nu, mina två mista tår på båda fötterna har domnat bort, sju grader på arenan..brr.. men nice!

"Budget: en metod för att bli pank metodiskt" :O)

tung dag!

Innan jag gick å la mig imorse tog jag faktiskt och tvingade i mig en cl wisky, hade lite ont i halsen men tänkte som vanligt att det nog bara är psykiskt. Jo jävlar..Nu när jag vaknade kvart i fyra kunde jag knappt svälja och har ont i kroppen...ska jag bli sjuk igen?! Vart har mitt underbara immunförsvar tagit vägen, stannade den på semester?! KOM TEBAX!
Inte nog med fysiskt smärta så har jag mycke (troligvis) onödiga tankar i huvudet. Har drömt samma dröm nu tre dagar/nätter i rad. Hela drömmen ger mig ångest och vaknar med en så extremt dålig känsla i kroppen som håller i sig under dygnets alla timmar. Har egentligen inge grund för dom känslorna, men vad ska jag göra?!? Drömmer hela tiden att ALLA, jag menar verkligen alla i min umgänges krets inklusive darling bara ignorerar mig. det finns alltid någon annan som upptar deras tid och intresse. Sitter oftast och mår skit i drömmen och vågar inte säga nått. Till och med min egen mor ignorerar mig där. Ah!!! Helt sanslöst idiotisk dröm som somsagt inte har grund någonstans, vad jag vet iaf!

Efter att ha druckigt en kopp te och några halstabletter till frukost så kan jag iaf svälja så jobbet ikväll känns väl liiiiite mer lockande. Sjukskriver mig enbart om jag blir tvingad till det. Helt sanslöst att man inte har råd att bli sjuk. Första sjukdagen (karensdagen) förlorar jag ca 1300 kr. Jävla landsting.

Har iaf lyckats få nått vettigt gjort idag, har äntligen bokat en klipptid, ons kl 14.15. Vette feun hur mycket jag ska ta, försöker förtvivlat spara ut toffsarna men börjar bli lite less. Blir säkert bara en toppning och urtunning(säger man så?). Hövvet brukar kännas ungefär ett kilo lättare, fascinerande hur mycket hår vi människor producerar OCH inte bara på huvudet!...jorasåatt..

Äh måste ta å skärpa till mig, när vickssalvan som jag smörjt runt bröstkorgen verkat en stund så gör nog en dusch och lite föda susen!
Såhär ser min brorson elias ut när han är sjuk, ni förstår kanske lite hur jag ser ut just nu, han är dock såååå mycket sötare..?!:)


"Som frisk har man tusen önskningar, som sjuk har man bara en"

00.58

Jaha, då sitter man hemma igen. Jag vet!!! Kanske borde följt gänget ut men "vågar" inte, inte än.. Inte för att dom är farliga:) utan för att jag vet att det är nice å socialisera, kanske dansa lite och dricka lite till. Jag vill inte komma hem kl 02.45 och inse att jag druckigt alldeles för mycket och få ångest över att jag kanske krampar imorn. Det sjuka är att jag ändå kan krampa imorn. kan krampa närsomhelst tydligen!!...näh..inte riktigt. Va fan!! Visst det är skönt att va hemma nu, att känna lugnet, men det va tråkigt att säga hejdå till brudarna å greken utanför schlagerklubben och bara dra hemmåt. MEN har haft en nice kväll, skönt gäng nannting!! Har laddat kaffe pannan som den pensionär jag är och hoppas vakna imorn pigg och glad! Gudarna ska veta.
Är lite rädd att jag aldrig kommer att dricka och gå ut  å parta igen utan att veta att jag har någon som sover och vaknar bredvid mig dagen efter..är det egentligen något att vara rädd för?!?!..nope..men.. nåhejj..
Fick fira min storebror fredrik idag, 32 bast, både tårta och middag med några av familjen. Så fint! Han körde från lse idag så vi anordnade gallej hos matte å maria. päron tårta tror jag den kallades, den som andreas fruga hade bakat, hon har tallang den kvinnan!
Annars har jag frusigt konstant idag, från tidig morgon till nu så längtar till täcket som troligtvis ska värma mig till någorlunda temperatur..

Längtar så in i nordens redan till nästa vår och sommar, alldeles för långt kvar!!..sooool!

"Om det inte finns någon fruktan, kan det inte heller finnas något mod."

insikt!

Läste igenom gårdagens inlägg och det slår mig att jag inte ska skriva när jag är stressad, tur man iaf förstår vad jag skriver...eller?
Äntligen ledig! ska snart en sväng till stan å slå ihop med agge för en fika och för att leta det jag letat efter nu sen i malmö...förrrbannat!! Verkar tydligen bara finnas på ett ställe... Friday vet att det är till henne men inte vad! OCH nej inga kinky saker!:O)
Luktar höst ute. Det är ganska nice hur alla årstiden luktar så olika. Det går inte att förklara hur höst luktar, man vet bara. Umeå där emot kan bara förklarar...Obbola.. Näh nu va jag taskig, det luktar bara så ibland om vindarna ligger fel. Umeå is a goood smelling town!
Lite tropiska bilder sitter inte fel när höst rusket omsluter en..
     
Man kan alltid drömma att man är på en tropisk liten ö. Verkligheten är botaniska trädgården i lund. Varmt å gött nannting i växthuset!! Me like!
Ser annars fram emot framtiden. Är hoppfylld idag. Sa till Ludde inatt att har en bra känsla i magen men bara just nu den lär väl förändras, som allt, en liten berg och dalbana av känslor. Då sa hon. Men det är ju bara just nu du kan veta! Så sant! Just NU är det bara nice!!! Ludde a.k.a reservmorsa är klok och underbar nannting. Ibland behöver man bara någon som vet och lyssnar med kritiska öron och talar med lugn röst. nååh....
Nu vart jag ju nästan sen igen!! Tata! å trevlig helg å så!

"Allt är möjligt om du inte har en aning om vad du pratar om..." :O)


Johodda!

Sitter i min otroligt sköna soffa å försöker peppa inför jobbet. En natt kvar sen ledig två. Tror jag drar till bror andreas imorn men åter kommer nog till schtan på lördag, he ger ju partäy tydligen, he kun man ju inte missa! Det känns som att det va alldeles för längesen jag va ute! Vart går man ut nu för tiden?! :) Utgång har jag inte bestämt än, jobbar ju på söndag och har lite alkohol skräck och respekt sedan sista kramp (h-vetet). Har iaf fått en tid hos neurologen i oktober. Börjar funderar på om det överhuvud taget är någon ide att jag går dit. Det ända man gör är att prata med farbror doktorn och betalar 300 kr för det. Kan man inte få en telefon tid ist?
Jobbet har strosat på som vanligt, men vill påminna alla om att löpa en temp!! Dom kostar inte så förbaskat mycket!!
Satt på balkongen tidigare i veckan å njöt av solen och en kopp kaffe, inser då att björken utanför börjar skifta färg nu... Har nog försökt förskjuta det hela, men ja det börjar bli höst....varför så fort?!?! Me don´t like!! Aja, så länge snön håller sig borta en liten stund till!
Gick igenom lite semester bilder å hittade en skön liten film snutt på Arden som jag tydligen inte kan ladda upp (!) så tar en rolig bild ist:O)

HAr man ingen barn stol så gör man än!
Måste stressa iväg nu!! Gaaaah!! Citat kommer sen..

Vara Gud?

Sitter på sängen å filosoferar, tänker och grubblar men bara lite. Det verkar bli kanon väder henna i söder idag, hoppas innerligt att jag iaf slipper snö när jag kommer uppåt imorn!..har varit underbart att "förlänga sommarn" en vecka, bra för både kropp å själ! ska lägga in lite bilder å så när jag kommer till min egen dator, stinas har jag inte riktigt kommit överrens med än!
Vill inte åka härifrån, chockade?:) Guuud vilken underbar kvinna hon är den här stina! Det är så nice, riktigt nice:) Saknar dock vissa saker eller näh inte saker bara människor! Friday, Ludde...å de andra förstås, sörlänningar vettu dom är naaaalta knasiga:Op!! ..eller, är vi knasiga?...nåhejj nåhejj. Ytterligare ett mysterium!
Känslorna då, hur går det där undrar ni? Har ni hört uttrycket: "Höga berg och jävligt djupa dalar"?! Nähmen ni ska få höra att he går ..he går helt enkelt det måste ju gå, det blir att vänta be hoppas längta å se. Man kan tamefan inte styra över nått i livet! Jo vilken frukost man ska äta, eller, inte äns det kan vissa människor styra! 
Kan inte jag få bli Gud en dag, bara en dag!! Nöjer mig med två timmar oxå, undra föresten hur det sku sluta..hmm.. kanske finns en anledning till att jag bara är jag. Men önskar så intensivt att allt ordnar sig, att allt klarnar, att bitarna faller på plats att panik känslan som dyker upp ibland aldrig visar sig mer! Ska försöka njuta av detta så länge det varar, må det va en dag två veckor ett år eller en livstid. Vad tror ni på? Vill helt enkelt sluta tänka en stund tror jag. Kan ju INTE påverka framtiden! Ni ska veta att jag känner mig lite handfallen, kan bara stå å observera, va mig själv. Inte göra eller påverka inte vissa saker iaf...
Ska ta mig en promenad in till centrum om en stund, är på ett uppdrag och hittar jag det jag söker så får ni höra det sen tills dess blir det en hemighet!! muahha..haha..joråsåatt! 

"Gud give mig tålamod att finna mig i sådant jag inte kan förändra, mod att förändra sådant jag kan förändra och vishet att skilja det ena från det andra"...snälla?


sydligastesyd!

Sitter i malmö å funderar, jäpp funderar fortfarande. Kan man göra annat? Darling är på utbildningsdag i ystad och kommer tebax imöra. Har haft en liknande semester dag idag. Va först å fikade på stan med sofie å monika (två tjejer från umeå som egentligen är från söder å har flyttat tebax nu, hit till söder alltså...:), köpte en räkbaguette å njöt av den vid kanalen nära central stationen. Fan vad det blåser i denna staden, mer än i umeå! For sedan vidare till smygehuk. Tänkte att jag sku turista lite så transporterade mig ända till sveriges sydligaste udde. Hur fint som helst där!




Annars så mår jag bra, det är så grymt skönt att va här i malmö, det känns så förbaskat rätt på någevis! Kan man inte bara bli nerslagen av blixten eller att någon skriker ut på stora torget vad man ska göra?! Ska jag flytta ner? Ska jag ta tjänst ledigt? Har inte pratat igenom det med tant än. OCH hon är ju gaaaanska väsentlig i denna fråga, joda joda.. Varför ska jag ha så bråttom? Är jag osäker?..gudarna ska veta..
Har förutom att leva livet transporterat en bokhylla på en longboard, det va en syn ska ni veta! Tänk er en 2m gånger 80cm bokhylla på en longboard som rullar på malmös mörka gator vid tio tiden med två brudar som styr, dessutom inplastad eftersom regnet låg nära. Kul och spännande, trodde faktiskt inte det sku fungera, men ack va fel jag hade!!

Ska ta å slänga mig i säng, är lite sliten efter dagen. Måste försöka stänga av kontoret uppe i skallen å sova en stund. AHHHHH!!!!

"Kärleken är en allvarlig mental sjukdom"..heeeeeeeelllll yeah!! ..good shit!!! 







RSS 2.0