Malmö

Hellu!
Jag lever. Njuter av lediga dagar, så skönt! Ligga å läsa när jag vill. Promenera i fina malmö. Ta en powernap närsomhelst. Spela gitarr/piano dagarna i enda å bara njuta av ledighet. Gud vad jag behövde "semester"! Känner mig nästan som en ny människa, trots den förrrrbannade förkylningen!! 
Jätte kul å va med stina, hon är som en bra människ kvinnan i fråga. Hon slutar aldrig att förvåna mig. Nu har hon börjat spela Såg oxå och jäklar vilken konstnär hon är. Ganska harmoniskt att sitta å spela gitarr när hon målar. Visst det är lite jobbigt när jag i mina tankar börjar längta efter henne som mer än en vän och minnena gör sig påminda, men det går riktigt bra.
Blir så förbannad på mig själv när jag låter mig hoppas, men vad ska man göra. Vet inte riktigt vad jag saknar heller. Tvåsamhet? Närheten? Mänsklig kontakt? Eller allt i en salig blandning. Jaja.. Vi fortsätter att vara ärliga och prata med varandra. Erkände att jag va nervös för hur jag sku känna när jag kom hit. Hur hon sku va mot mig. Hon berättade då oxå hur hon kände, men framförallt att hon inte riktigt visste hur hon vågade "vara" mot mig, hon ville juh inte ge mig förhoppningar...dame!! Haha! nähdå, det är bra att få det svart på vitt!
Ska snart gå en sväng på stan, trots regnet. Har ett uppdrag.
Åh höll nästan på att glömma. Har sköpt mig en julklapp. Jäjj! En fin fin digital kamera, nöjd änsålänge!

"Den som drömmer på dagen vet mycket, som undgår den som bara drömmer på natten."

hinder

Är fortfarande förkyld..
mitt visakort slutade fungera igår (lagomt till resan)
Har sovit som en kratta och drömt om jobbet de fyra timmarna jag lyckades sova
Är nervös el inte nervös men blandade känslor för resan idag. You know the deal!:)
Åker om ca 2 h, har fått låna cash av my sugar daddy Micke så det blir nog bra!
Äter kommer snarast, med ett vettigare inlägg!
Kram

"Har man störtat från regnbågen, så har man varit på regnbågen."..naw..så fint!

Glöggfest och livet!

Ja vad ska man säga. Lördagen vart jätte lyckad! De kom glatt folk hit och trevligt vart de! När vi väl gick ut till schlager vart det coverclub för hela slanten...och en full brud...vågar jag säga mer? Bruden va inte jag..
Vad gör etanol med folk igentligen?!? Ni vet dom som jag bjöd in..hon var hennes namn börjar på i...dame va hon raggade på mig!! OCH hon hade/har pojkvän. Det är en sak när en kvinna försöker flörta med en via ögon kontakt, i sånna situationer vet man nada. Men när bruden i fråga börjar ta ens hand och "pilla" på den i alla nära situationer, så vet man... Hur påverkar etanol oss?! Från straight till bi eller gay.. I said whaaat?!?! No no I don´t like..
Men men...här kommer iaf lite sköna bilder från själva förfesten...:O)
   och andra roliga finnes...om någon vill att jag absolut måste ta bort dom så säg till!

Annars är jag förkyld som vanligt känns det som, och har saknat stina lite de två senaste dagarna..sluta!!  Ska åka till malmö på tisdag och det känns jätte kul, men är lite osäker på hur jag kommer att må sen...gudarna ska veta! Vem sopar upp mig sen?!?
Ska efter malmö fara till norrköping å träffa lilla söta neger flickan anna:O)..åhh.. godingen...MEN av någon anledning känns till och med det jobbigt. Kanske för att jag ska bo i en etta med anna och hennes flickvän...gudarna ska veta..igen..

Har ikväll haft peter, jenny å annika på middag..eget val?..hm..
Det vart iaf trevlig, mycke relation snack.. I´m the guru! Natalie ringde ikväll och surrade och surrade om sina kärleks problem. Det va skönt när hon sa att:
- "Du är den som vet bäst och ger klokast råd Eva. Hjälp mig!"   Eller dyligt, minns inte exakt..
Tragiskt nog ger jag otroligt bra råd, funderar faktiskt på att skriva en bok... När ska jag börja leva efter mina egna regler/ord?!

jaja..

"Be the change you want to see in the world" Ghandi...:)

kvällen..

..vart riktigt bra, är tok nöjd! Det vart bara som det vart, förfest hemma hos mig och sen vidare till schlager och där vart he bara förnöjsamt..ja nice helt enkelt:)  Flaskorna och burkarna är undan städade nu och ska snart höppa i säng!
Mer detaljerad beskrivning om kvällen kanske kommer senare:O)


"Det tråkiga med att vara ensam är inte att sakna en kavaljer när det är fest. Det är att inte ha någon att prata bagateller med på vardagarna"


tomte pussen:)

Ja vilken vecka..har spenderat den på jobbet och när jag inte varit där har jag legat å snorat i sängen..what to do what to do! Vart bjuden på en god soppa hos Jenny i torsdags å det va höjd punkten för veckan, middag serverat!..nice
Har ikväll varit hos min Peter. Skickade ett sms till han när jag å Karin va på Maxi tidigare idag, löd ungefär såhär. Hellu! Vad pysslar du med ikväll? Är så sugen på middag, idol, och kanske en film. Han ringde å sen vart det vi:O)
Pizza muy deliciosa

Idol vart det och Filmen Iron Man, skön film faktiskt! Softa på soffan film. Götta

Som jag nämnde tidigare så fick Peter ett pepparkakshus av sandra och nu hade jag med mig min gamla kamera. Han har dekorerat huset med diverse saker och bland annat så står det ett "tomte par" och pussas framför...naaaww..dom är ganska gulliga..



Drömmen lever vidare...inte om tomten men om en käresta:)

Ska nog försöka sova snart, en ledig dag imorn oxå med nå typ av party! I´ll be back, och förhoppningsvis inte så förkyld och med en röst som häller..

"Julen börjar inte förns den finns i hjärtat" Så sant så sant!

snorig

Jo tack nog lyckades jag sova..mella 14-16 timmar och är fortfarande trött...förskylningen jag pratade om har kommit med storm steg. Så det blev inget idag...nada...det jobbigaste jag gjort so far är kliva upp för att hämta ipren och snus..
Ska dock eventuellt ta en promenad till peter via frasses, måste ju äta oxå...Kan nog va bra så man kanske överlever natten..



"Det är sunt att va sjuk ibland"...men jävl... tråkigt!!

Sista besöket hos tandläkaren.

Har idag varit hos tandläkaren, förhoppningsvis för sista gången på ett år el så. Har spenderat antalet timmar och pengar på gaddarna de senaste två åren...så jäkla skönt att det är över!! Men har lite ont i en tand nu..MERA BEDÖVNING åt folket:)
Ja gott folk å kära vänner. Ytterligare en ledig vecka har passerat och ytterliga en helg har försvunnit ur mitt liv. Ser fram emot alla underbara helger som väntar på att bli upptäckta! 
Helgen började (egenlligen med triage utbildningen, ganska bra faktiskt) med en mycket trevlig/rolig "Tjej fest" hos Sara. Jag, friday, sara och tre andra snygga brudar...paradiset:Op När alla utom jag hade krullat håret klart, satt på sig rätta kläderna och sminkat sig så fick vi skjuts av två mycket vänliga killar in till stan där vi spenderade en stund på Invito (fortfarande inte såld på stället) det kändes som att det va 90 % män där, allt fr 20-35 års åldern...inget för mig men en guldgruva för de andra!
Efter en kaffe drink/öl på bishop så va kvällen slut och vi fick skjuts till våra respektive hem av de jätte snälla killarna igen. Tackar!!
 
Lördagen då, vaknade pigg och ganska glad. Åt ett paket nudlar till frukost(kyckling) sen kom Jojo å Mia fr LSE och plockade upp mig. Två timmar på IKSU med fantastico beach..wee!!
Efteråt bjöd bror och hans fru på middag, världens godaste kyckling i grädd sås och rostade potatis med rotfrukter, delicioso! Efter det for jag jojo å mia och plockade upp jenny (jobbet) och de släppte av oss hemma hos mig där jag visade lite 112 bilder efter önskemål och sen begav vi oss till peter där en glöggkväll väntade.
Är ingen direkt glögg fantast men hittade iaf en som va god. När de flesta hade farit, efter massa gofika och glögg satt jag och jenny kvar hos peter till små timmarna och spelade lite musik och surrade. Mycket trevligt.
Bilder fr mobilen, eftersom min digital kamera har pajjat...:(
 
Olika glöggarna, min favvo näst längst till vä. Peppar kaks huset som sandra gjort...fint!

Efter uppvaknande på söndag bar det iväg till bror i fällfors där jag satt barnvakt under kvällen, goa ungar men de kan ibland bli helt crazy. Tillslut somnade dom och jag satt i godan ro och såg på "Bruce Allmighty", bra film. Somnade ganska tidig och idag va tandläkarbesöket, snabb visit av bror sam som va påväg till lse, träning med friday och karin och avslutande Cityakuten hos Karin. Helt underbart! Kan man ha det bättre?! Vissa dagar är helt enkelt bra dagar(peppar peppar ta i trä), förutom en förkylning som börjar störa mig...grrr...inte nu igen!!
Hoppas kunna sova som en bäbis snart, imorn vänta ICA maxi, träning (om jag är någorlunda frisk) och sen jobb...



"Nothing that you can imagine is unrealizable"  Ibland känns det iaf så men definitivt inte alltid!

RSS 2.0